POLYSTO

OM VÅR PARTNER POLYSTO

Polysto – Framtidens Hygienlösningar

Upptäck hur YSS AB och Polysto tillsammans revolutionerar hygienstandarden inom industri och sjukvård genom avancerade väggsystem och paneler.

YSS AB - Partner till Polysto Sverige

STOLT SAMARBETSPARTNER

YSS AB är stolta över att presentera vårt samarbete med Polysto, en pionjär inom utveckling av hygieniska vägglösningar. Denna allians förstärker vårt åtagande att erbjuda förstklassiga, hållbara och anpassningsbara lösningar för att möta de strängaste hygienkraven.

Tillsammans levererar vi hygienlösningar i världsklass

Polysto Produkter

Polysto erbjuder en rad specialprodukter, inklusive PolySto RenoCemPanel, en banbrytande lösning för hygieniska väggar som är idealiska för livsmedelsindustrin, sjukhus och andra kritiska miljöer. Deras produkter är kända för sin hållbarhet, motståndskraft mot korrosion och enkelhet i underhåll.

Polysto är en innovatör inom hygienlösningar. Dessa lösningar är utformade för att möta kraven i miljöer där renlighet är av yttersta vikt, som livsmedelsproduktion och sjukhus. Produkterna står ut för sin hållbarhet, motståndskraft mot korrosion, och enkelhet i underhåll, vilket gör dem till ett idealiskt val för platser med höga hygienstandarder. För mer detaljerad information om Polystos sortiment, besök deras webbplats.