YTSKYDDSSPECIALISTERNA

Kompositbeläggning & Epoximålning

På YSS AB är vi experter på kompositbeläggningsarbeten och specialiserade på att bekämpa korrosion, kemikalieangrepp, slitage, och erosionsskador. Våra tjänster inkluderar nötningsskydd och epoximålningar som återuppbygger och renoverar skadad utrustning.

BLÜCHER
Polysto
Sherwin-williams
Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 1
Partner 2
Partner 3

Varför Välja YSS AB för Kompositbeläggning?

Kompositbeläggning från YSS AB är en framtidssäkrad lösning för industrimiljöer där hållbarhet och motståndskraft är avgörande. Med vår expertis inom avancerade material som epoxi, polyuretan och polyurea stärker vi era anläggningsområden med beprövade metoder. Vi anpassar våra lösningar efter era specifika behov och miljökrav, alltid med fokus på långsiktig prestanda och minimalt underhåll. Välj YSS AB för en investering som ger starka, hållbara och underhållsvänliga ytor, bidragande till en säkrare och renare arbetsplats.

Anpassningsbar styrka: Våra kompositbeläggningar är utformade för att tåla de mest krävande industriella miljöerna, vilket säkerställer en hållbar och långvarig prestanda oavsett användningsområde.
Kemikaliebeständighet: Med material som epoxi, polyuretan och polyurea erbjuder vi beläggningar som står emot aggressiva kemikalier och minimerar risken för korrosion och slitage.
Miljöanpassade Lösningar: Vi tar hänsyn till er miljö och era unika behov, vilket innebär skräddarsydda lösningar som inte bara skyddar era anläggningar utan också bidrar till ett mer hållbart arbetsflöde.
Underhållsvänlig Innovation: Genom att välja YSS AB:s kompositbeläggning investerar ni i enkla att underhålla ytor som bidrar till ökad säkerhet och renhet på arbetsplatsen, vilket reducerar driftstopp och underhållskostnader.

Varför kompositbeläggning och epoximålning?

Genom ett korrekt applicerat nötningsskydd förlänger vi drifttiden på en mängd olika anläggningsområden och utrustningar. Vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla den högsta nivån av teknisk support och assistans till industrin där vi använder produkter som ger ett överlägset skydd mot tuffa förhållanden som passar reparationer som måste hålla över tid

Permanenta hållbara reparationer

Vi erbjuder bevisade underhållsteknologier med effektiva lösningar till specifika problem. Våra nötningsskydd, epoximålningar och kompositmaterial krymper inte, har hög kompressionsstyrka, kan borras gängas eller maskinbearbetas efter härdning, vidare har produkterna överlägsen vidhäftning på metall och vissa plaster, de har utmärkt resistans mot aggressiva kemikalier samt skapar permanenta hållbara reparationer.

FAQ

REFERENSBILDER