YTSKYDDSSPECIALISTERNA

Fogfria golv

På YSS AB specialiserar vi oss på hållbara fogfria golv, perfekta för industriella miljöer där tålighet och kvalitet går hand i hand. Våra golv är utformade för att stå emot den hårda verkligheten i er arbetsmiljö, oavsett om det handlar om kemisk, mekanisk eller termisk belastning.

BLÜCHER
Polysto
Sherwin-williams
Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 1
Partner 2
Partner 3

Varför välja fogfria golv från YSS AB?

Fogfria golv, kända för sin styrka och hållbarhet, är det självklara valet för krävande industriella applikationer. Vi på YSS AB erbjuder en rad olika material för dessa golv, inklusive epoxi, polyuretan, polyurea och akryl, anpassade efter just er miljö och era behov. Våra golv är inte bara starka, de är också lätta att underhålla och bidrar till en säkrare och renare arbetsplats.

Flexibilitet och Kvalitet: Vi hanterar allt från mindre till större projekt.
Kompetens och Service: Vi leverar hållbara golvbeläggningar som varar länge.
Partnerskap: Vi arbetar med världsledande tillverkare.
Lösningar för Varje Behov: Vi anpassar oss efter era önskemål och leverar alltid i tid.

Ytskyddslösningar

Utöver fogfria golv tillhandahåller YSS AB omfattande ytskyddslösningar. Vi skyddar allt från slitytor till bassänger och invallningar mot slitage, erosion, korrosion och kemikalieangrepp. Vårt mål är att minska underhållskostnaderna och förlänga livslängden på er infrastruktur.

Renovering av Ytskydd, Fogfria Beläggningar och Förstärkning av Betong och Metall

På Ytskyddsspecialisterna utvidgar vi vårt erbjudande bortom enbart fogfria golv och tillhandahåller ett omfattande urval av tjänster inom ytskydd. Detta inkluderar både renovering och nyläggning. De industriella processerna utsätter utrustning för intensivt slitage genom nötning, erosion, korrosion, kavitation och även kemikalieangrepp. Detta slitage representerar betydande kostnader för både industri och samhälle varje år. Genom att applicera ett robust ytskydd på utsatta ytor som slitytor, bassänger och invallningar kan vi hjälpa till att minska dessa kostnader och förlänga konstruktionernas livslängd.

Med vår långa erfarenhet och breda expertis inom ytskydd och förstärkning, använder vi oss av avancerade produkter från branschledande tillverkare, stödda av vårt team av högt kvalificerade professionella. Vi erbjuder marknadsledande ytskyddslösningar, främst för betong och metall, skräddarsydda efter våra kunders specifika önskemål och behov.

Ett av våra mål är att skapa så dammfria miljöer som möjligt, vilket vi uppnår genom att använda vakumsugsutrustning vid golvblästring och slipning. Denna metod förhindrar kontaminering av omgivningen och förbättrar kvaliteten på den fogfria beläggningen av golvet eller konstruktionen.

Vår spetskompetens inom området inkluderar fogfria beläggningar, ytskydd av betong, renovering av betong samt tätning av betongkonstruktioner. Vi är vana vid att arbeta under pågående verksamhet och garanterar alltid leverans av högsta möjliga kvalitet. Innan vi påbörjar ett projekt, genomför vi noggranna analyser och upprättar detaljerade rapporter för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Golvbeläggning industri

Att välja rätt golvbeläggning för industri är avgörande för både säkerhet och effektivitet i arbetsmiljöer. Med moderna material som epoxi och polyuretan, erbjuder dessa lösningar en hållbarhet som är anpassad för de tuffaste förhållandena inom olika industrier. Dessa industriella golvbeläggningar står emot tung belastning, är motståndskraftiga mot kemikalier och minskar slitage. En investering i kvalitativ golvbeläggning för industri är inte bara en kostnadseffektiv lösning utan bidrar även till en förbättrad och säkrare arbetsmiljö, vilket gör den till en smart strategi för varje verksamhet.

Rörelsefog

FAQ

REFERENSBILDER