Polysto – Hygienväggar

Polysto – Hygienväggar

Hygienväggar – Säkerhet och Renlighet för Krävande Miljöer

I många industrier och verksamheter är kraven på hygien och renlighet av högsta vikt. För att uppfylla dessa krav och skapa en säker och hälsofrämjande arbetsmiljö är det avgörande att investera i rätt lösningar. Våra hygienväggar är utformade för att möta de tuffaste miljökraven och säkerställa optimal hygien och säkerhet.

Anpassade Lösningar för Varierande Behov

Precis som med våra fogfria golv erbjuder vi anpassade lösningar för dina specifika behov. Våra hygienväggar kan användas inom olika branscher och miljöer, inklusive livsmedelsindustrin, hälso- och sjukvården, läkemedelsproduktion, och mer. Oavsett om du behöver väggar som är beständiga mot kemikalier, tål hög temperatur eller är enkla att rengöra, så har vi lösningen för dig.

Högkvalitativa Material för Långvarig Hållbarhet

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter som håller över tid. Våra hygienväggar tillverkas av robusta och hygieniska material som är lätta att underhålla och rengöra. Vi samarbetar med pålitliga tillverkare för att säkerställa att våra produkter uppfyller de strängaste standarderna.

Specialistkompetens och Installationstjänster

Vårt team av specialister har omfattande erfarenhet och teknisk kompetens när det gäller installation av hygienväggar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och utför noggranna analyser och rapporter innan installation för att säkerställa att dina behov uppfylls på bästa sätt.

Hållbarhet och Miljövänliga Alternativ

Vi är medvetna om miljöfrågor och strävar efter att erbjuda miljövänliga alternativ. Våra hygienväggar är tillverkade med hållbarhet i åtanke och kan bidra till att minska avfall och energiförbrukning.

Om Vår Partner Polysto

Vi är stolta över att samarbeta med Polysto, en välrenommerad leverantör inom branschen för hygieniska lösningar. Polysto är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller de strängaste hygienstandarderna, och deras PolySto RenoCemPanel är inget undantag. https://www.polysto.com/en

PolySto RenoCemPanel

PolySto RenoCemPanel är en mycket stark panel baserad på fiberförstärkt cement (FRP-panel) som uppfyller HACCP-regleringen, vilket är avgörande inom området hygien och livsmedelshantering. Panelen är konstruerad med fokus på att uppfylla höga hygienstandarder och är idealisk för användning i olika miljöer där renlighet och hållbarhet är av största vikt.

Panelens Konstruktion:

PolySto RenoCemPanel består av två huvuddelar:

 1. Del I: En fiberförstärkt cementskiva med Euroclass A2,s1-d0 klassificering. Detta säkerställer hög brandmotståndsförmåga och låg rökproduktion vid exponering för brand.
 2. Del II: En FRP (Fiber Reinforced Plastic) skiva med Euroclass E eller Euroclass B,s2-d0 klassificering. Detta bidrar till panelens övergripande hållbarhet och slitstyrka.

Funktioner:

 • Cementbaserad panel med en FRP-sida: Panelen har en fiberförstärkt cementsida och en FRP-sida, vilket ger enastående hållbarhet och brandmotstånd.
 • Stöttålig och reptålig: Panelen är utformad för att motstå påfrestningar och repor, vilket är viktigt i miljöer med hög aktivitet.
 • Kärntjocklek 6 mm eller 9 mm: PolySto RenoCemPanel finns i olika kärntjocklekar för att passa olika behov.
 • Snabb och enkel installation: Panelen är enkel att installera och har en modulär design som gör monteringen smidig.
 • Motstår korrosion: Den är icke-korrosiv och kan hantera fuktiga miljöer.
 • Brandsäkerhet: Panelen har hög brandsäkerhetsklassificering enligt Euroclass A2,s1-d0 för kärnan och Euroclass E eller B,s2-d0 för FRP-delen.

Användningsområden:

PolySto RenoCemPanel är idealisk för renoveringsprojekt och nybyggnation inom olika sektorer. Den används i ”box-in-box” -projekt där den monteras direkt på en metallstomme genom limning. Panelen är också lämplig för användning i innerväggar som inte har en bärande funktion.

Fördelar:

 • Vattenresistent och vattentät: Panelen är både vattenresistent och vattentät, vilket uppfyller NBN 492-standarder.
 • Ånggenomtränglig: Den är ånggenomtränglig och tillåter luftcirkulation.
 • Miljövänlig: Produkten är miljövänlig och genererar inga skadliga gasutsläpp.
 • Hög hållfasthet: Panelen har en hög hållfasthet och tål påverkan.
 • Ljudisolering: Den har ljudisolerande egenskaper.
 • Resistent mot kemikalier och levande organismer: Panelen är tålig mot olika kemikalier och motståndskraftig mot levande organismer som svampar, bakterier, insekter och skadedjur.

Våra hygienväggar är det perfekta valet för dig som söker högkvalitativa, hygieniska och säkra lösningar för din verksamhet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa en tryggare och mer hygienisk arbetsmiljö.