YTSKYDDSSPECIALISTERNA

Hygieniska VÄGGAR

I många industrier och verksamheter är kraven på hygien och renlighet av högsta vikt. För att uppfylla dessa krav och skapa en säker och hälsofrämjande arbetsmiljö är det avgörande att investera i rätt lösningar. Våra hygieniska lösningar är utformade för att möta de tuffaste miljökraven och säkerställa optimal hygien och säkerhet.

BLÜCHER
Polysto
Sherwin-williams
Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 1
Partner 2
Partner 3

Varför välja hygieniska VÄGGAR från YSS AB?

Med vår erfarenhet inom hygien, så kan vi erbjuder skräddarsydda lösningar som garanterar högsta nivå av hygien och renlighet. Tillverkade av hållbara material som står emot korrosion och kemikalier, dessa lösningar är idealiska för miljöer där hygien är avgörande, som livsmedelsindustrin och hälsovårdssektorn. YSS AB:s expertteam garanterar en professionell installation, medan vårt samarbete med ledande tillverkare säkerställer produkter av högsta kvalitet

Anpassningsbara Lösningar: För alla typer av industriella och vårdrelaterade miljöer.
Högkvalitativa Material: För långvarig hållbarhet och enkel underhåll.
Partnerskap: Vi arbetar med världsledande tillverkare.
Miljövänliga Alternativ: Med fokus på hållbarhet och minskat avfall.

Anpassade Lösningar för Varierande Behov

Precis som med våra fogfria golv erbjuder vi anpassade lösningar för dina specifika behov. Våra hygienväggar, tak, socklar och påkörningsskydd kan användas inom olika branscher och miljöer, inklusive livsmedelsindustrin, hälso- och sjukvården, läkemedelsproduktion, och mer.
Oavsett ert behov, så ser vi till att hitta en lösningen för er, som är beständiga mot kemikalier, tål hög temperatur eller är enkla att rengöra.

Högkvalitativa Material för Långvarig Hållbarhet

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter som håller över tid. Våra hygienväggar tillverkas av robusta och hygieniska material som är lätta att underhålla och rengöra. Vi samarbetar med pålitliga tillverkare för att säkerställa att våra produkter uppfyller de strängaste standarderna.

Specialistkompetens och Installationstjänster

Vårt team av specialister har omfattande erfarenhet och teknisk kompetens när det gäller installation av hygieniska miljöer. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och utför noggranna analyser och rapporter innan installation för att säkerställa att dina behov uppfylls på bästa sätt.

Hållbarhet och Miljövänliga Alternativ

Vi är medvetna om miljöfrågor och strävar efter att erbjuda miljövänliga alternativ. Vi arbetar med material tillverkade med hållbarhet i åtanke och kan bidra till att minska avfall och energiförbrukning.

Om Vår Partner Polysto

Vi är stolta över att samarbeta med Polysto, en välrenommerad leverantör inom branschen för hygieniska lösningar. Polysto är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller de strängaste hygienstandarderna, PolySto har haft hygieniska lösningar i fokus de senaste 30 åren och kommer att fortsätta med det tillsammans med oss många år framöver.

PolySto Hygiseal 3.1


HygiSeal 3.1 är den nya produkten för kemisk svetsning av fogar med en 1 komponents-hybridpolymer.

Renrum, laboratorier, produktionsområden, våtrum, förpackningsområden, kök osv… är föremål för intensiv daglig användning och intensiv rengöring. Dessa områden måste uppfylla de högsta standarderna för hygien. PolySto HygiSeal är en isocyanatfri och hållbar tätningslösning som uppfyller kraven!

Den kemiskt svetsade HygiSeal-fogen mellan PolySto-komponenterna och anslutningen med golv och vägg säkerställer en hållbar, sömlös och mögelskyddad anslutning som är motståndskraftig mot intensiv högtryckstvätt.

Tack vare den hårda och släta ytan på HygiSeal-fogar är det mindre bakteriehäftning jämfört med klassiska livsmedelssäkra silikoner.

HygiSeal kan användas för att avsluta sandwichpaneler. Sandwichpaneler används ofta vid konstruktion av livsmedelsförädlingsmiljöer, renrum och andra kontrollerade miljöer, där de används för att skapa väggar och tak som är både starka och lätta. HygiSeal kan användas för att tätta fogarna mellan dessa paneler och skapa en sömlös och jämn yta som är lätt att rengöra och underhålla.

Polysto Cleansheet 2,3mm hygienisk väggpanel

PolySto CleanSheet (Hygieniskt FRP-ark) är ett kompositpolyesterark förstärkt med glasfiber, ogenomskinlig och finns tillgängligt med en slät eller präglad yta. PolySto CleanSheet är basen för produkterna InsuPanel, RenoPanel, RenoCemPanel, HygiCeiling och HygiWall.

CleanSheet finns tillgängligt med olika ytor:
– Embossed
– Matt
– blank

Allt beroende på rengöring, tillverkning och användning

Egenskaper:
Livsmedelssäkert
Kemikaliebeständigt
Bakteriostatiskt

HygiWall
Snabb och enkel konstruktion med PolySto HygiWall, som ger hållbara, hygieniska vägglösningar idealiska för livsmedelsförädling och vårdinrättningar. Box-in-box-designer för renovering eller nybyggnad.

HygiWall är en premium sandwichpanel-lösning med val av PIR- eller mineralullskärna, skräddarsydd för optimal isolering. Varje panel är sömlöst lamineras på en eller båda sidor med vårt hållbara PolySto CleanSheet, perfekt för att skapa hygieniska väggar, tak och modulära box-in-box-konstruktioner.

Den består av 2 delar:

Del Ia = Sandwichpanel med PIR-kärna
Euroklass B-s1,d0
Del Ib = Sandwichpanel med mineralullskärna Euroklass A2s1d0
Del II = CleanSheet Euroklass B,s2-d0, limmad på en sida eller på två sidor

Funktioner
Isoleringskärna: PIR
Yta: Belagt stål + enkel/dubbel CleanSheet
Ny konstruktion/renovering
Slät eller präglad yta
Icke-korrosiv
Snabb och enkel installation
Modulärt system
Stöttålig och reptålig Kärntjocklek 40 mm till 200 mm Box in box-system
Kärnbrandklassificering: Euroklass B,s1-d0 / A2,s1-d0 CleanSheet Brandklassificering: B,s2-d0

Applikation:
För renovering och nybyggnad. Idealisk för box-in-box-projekt. För inre, icke-bärande väggar och självbärande tak.

Hygienlösning från Polysto - YSS AB
Hygienlösning från Polysto - YSS AB
Polysto hygienlösningar

FAQ

REFERENSBILDER