YTSKYDDSSPECIALISTERNA

PÅKÖRNINGSSKYDD

På YSS AB specialiserar vi oss på påkörningskydd, perfekta för industriella miljöer där tålighet och kvalitet går hand i hand. Våra påkörningskydd är utformade för att stå emot den hårda verkligheten i er arbetsmiljö.

BLÜCHER
Polysto
Sherwin-williams
Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 1
Partner 2
Partner 3

Varför Välja Påkörningsskydd från YSS AB?

Rostfria stolpar är en praktisk och effektiv lösning för att skydda interiöra tillgångar från skador som orsakats av oavsiktliga kollisioner, påverkningar och andra typer av fysisk skada.

PolySto rostfria stolpar är tillverkade av ett hållbart och korrosionsbeständigt rostfritt stål (kvalitet 304 eller 316) som kan motstå höga nivåer av påverkan utan att skadas. Dessutom är de utformade för att vara mycket synliga, vilket kan bidra till att förhindra oavsiktliga kollisioner genom att erbjuda en tydlig visuell barriär mellan tillgångar och potentiella faror. Genom att installera rostfria stolpar kan du skydda dina interiöra tillgångar från skador, minska risken för skador på anställda och kunder samt förbättra den övergripande säkerheten och funktionaliteten i ditt utrymme.

Hållbarhet: Mycket stark och hållbar för att motstå hög påverkan och motstå slitage. Idealisk för användning på platser med hög trafik där den kan vara utsatt för frekventa kollisioner eller påverkningar.

Estetik: Rostfria stolpar har en strömlinjeformad och modern utseende som kan komplettera interiördesignen av ett utrymme samtidigt som de ger skydd. De finns i olika finishar, inklusive kornblästrade eller (horisontellt) borstade ytor.

Mångsidighet: Våra rostfria stolpar kan användas i olika miljöer och tillämpningar, inklusive i livsmedelsförädlingsområden, korridorer, lagerlokaler, lastkajer och andra platser med hög trafik. De kan också anpassas för att möta specifika design- och funktionskrav.

Betongkärna: PolySto rostfria stolpar levereras som standard med en betongkärna för extra styrka.

Flexibilitet och Kvalitet: Vi hanterar allt från mindre till större projekt.
Partnerskap: Vi arbetar med världsledande tillverkare.
Lösningar för varje behov: Vi anpassar oss efter era önskemål och leverar alltid i tid.

Socklar – Väggskydd

PolySto IP30RB är en prefabrikat sockel med sluttande topp och spår där golvet kan monteras i vilket ger en sömlös övergång mellan golv och sockel. Finns i en SaniCoat- eller en Naturversion. Kanten består av en vattenavvisande hållbar CleanRock massa. SaniCoat-versionen är färdig mattrygg med en slät Sanicoat (polyestergelcoat).

Inklusive matchande tillbehör; prefabricerade interna och externa hörn och ändstycken.

Vattentät fogning med Polysto Hard Fix Lim (Hybrid Polymere). Färdigställning av fogarna med HygiSeal 3.1. För SaniCoat-kantstenarna används färgen vit, för Natur-kantstenarna RAL9002.

Se referensprojekt här

Kontakta oss idag för att diskutera era behov när det gäller hygienbrunnar och hur vi kan hjälpa er att uppnå högsta standarder för hygien och säkerhet.

Påkörningskydd

FAQ