YTSKYDDSSPECIALISTERNA

GOLVBELÄGGNING FÖR INDUSTRI

Välkommen till YSS AB – Vi utför golvbeläggning för industri i hela Sverige. Vi specialiserar oss på att leverera högkvalitativa, hållbara och anpassningsbara golvbeläggningar som uppfyller de unika kraven i olika industriella miljöer.

BLÜCHER
Polysto
Sherwin-williams
Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 1
Partner 2
Partner 3

Varför Välja Våra Industriella Golvbeläggningar?

Välj våra industriella golvbeläggningar för ultimat hållbarhet och styrka, perfekta för krävande industriapplikationer. Vi på YSS AB erbjuder en bred palett av material som epoxi, polyuretan, polyurea och akryl, skräddarsydda för att uppfylla dina unika miljökrav. Våra golv är inte bara robusta; de är också lätta att underhålla, vilket bidrar till en säkrare och renare arbetsmiljö. Låt oss hjälpa dig att skapa en arbetsplats som står emot tidens prövningar.

Hållbarhet: Våra golv står emot extremt slitage och kemiska påfrestningar, och bidrar till en långvarig och kostnadseffektiv lösning.
Underhåll: Våra fogfria golv är lätta att rengöra och underhålla, vilket säkerställer hygien och minimerar driftstörningar.
Partnerskap: Vi arbetar med världsledande tillverkare.
Anpassningsbarhet: Vi erbjuder anpassade lösningar som uppfyller specifika behov för varje industri, oavsett om det gäller färg, textur eller tekniska egenskaper.
Expertinstallation: Vårt team av erfarna installatörer ser till att installationen blir korrekt utförd med minimal störning av er dagliga verksamhet.

Tillämpningar av våra industriella golvbeläggningar:

Livsmedelsindustri: Skapa en säker och hygienisk arbetsmiljö med våra lättskötta och kemikalieresistenta golv som klarar de stränga kraven inom livsmedelsproduktion och -förädling.

Tillverkningsindustri: Våra slitstarka golvbeläggningar är perfekta för tillverkningssektorn, där hållbarhet och förmåga att motstå tunga maskiner och hög trafik är avgörande.

Kemisk Industri: Specialutformade golv som motstår aggressiva kemikalier och ger säkerhet och långvarigt skydd för anläggningar som hanterar kemiska substanser.

Lager och logistik: Optimera din logistikverksamhet med golv som står emot höga belastningar och konstant trafik av lastbilar och gaffeltruckar.

Hälso- och sjukvård: Våra lättsanerade och antistatiska golv ger en säker och ren miljö för både personal och patienter i sjukvårdsfaciliteter.

Vi erbjuder en omfattande service från design till installation, vilket garanterar att varje projekt uppfyller specifika krav och standarder. Med vår expertis och erfarenhet kan du räkna med en golvbeläggning som inte bara ser bra ut utan också presterar under press.

Kontakta oss för att diskutera ditt specifika behov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå optimala resultat för din industriella verksamhet.

Rörelsefog

FAQ

REFERENSBILDER