Hygienlösningar Industri

På Ytskyddsspecialisterna- YSS AB är vi stolta över att kontinuerligt vara i framkant när det gäller att optimera livsmedelsfabriker för en hygienisk produktion.

Vår passion och vårt engagemang i branschen

Under vårt senaste besök hos vår partner PolySto fick vi privilegiet att utforska en nybyggd kycklingfabrik, där väggar och tak tillverkade av PolySto Group BV inte bara bidrog till dess innovativa design utan också dess hygieniska standard. Denna fabrik utnyttjade en unik ”box in box-lösning” med Hygiwall, som tjänar både som tak och vägg, vilket möjliggör ett tekniskt plan ovanför taket för kabelstegar, rör och dagligt underhåll utan att störa den pågående produktionen.

Ett rent och hygieniskt tillverkningsutrymme är avgörande för att undvika bakterier, mögel, rost, och stående vatten – alla faktorer som påverkar produktionslokalens renhet och säkerhet. På YSS AB fokuserar vi på att erbjuda lösningar som adresserar dessa utmaningar direkt:

Väggar och Tak: Vi identifierar och åtgärdar vanliga problem såsom rost och svårtillgängliga ytor för rengöring, samt bristen på undertak som skyddar mot smuts. Vår målsättning är att skapa rena rum som är enkla att städa och underhålla, vilket eliminerar behovet av rengöring på hög höjd.

Påkörningsskydd: För att skydda väggar, dörrar, portar, och inte minst fotgängare, är påkörningsskydd i form av socklar, pelare, och barriärer nödvändiga. Vi erbjuder toppmoderna lösningar från PolySto Group BV och besitter expertisen för installation.

Golv: Istället för att nöja oss med temporära lappningar som inte håller i längden, söker vi efter grundorsaken till problemen och åtgärdar dem så att lösningen blir långvarig.

Brunnar: När det gäller brunnar väljer vi endast de som är godkända för livsmedelsproduktion från BLÜCHER, vilket garanterar högsta kvalitet.

På YSS AB är vi här för att hjälpa till med era utmaningar och för att erbjuda kunskap om hur vi kan bidra till er produktion.

Om ni står inför ett problem idag eller önskar lära er mer om vad vi kan erbjuda, tveka inte att kontakta oss.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att hitta hållbara lösningar som varar över tid.